Diensten

Platte daken
Platte daken

Kunststof (EPDM)

EPDM (Ethyleen Dieen Monomeer Synthetisch rubber) is een dakbedekking die zeer elastisch is, een grote inscheurweerstand heeft en geschikt is voor zeer gevarieerde temperaturen. EPDM folie is sterk, bevat geen weekmakers en is verwerkbaar bij zeer lage temperaturen (-40gr tot + 100 gr. C), zeer goed bestendig tegen UV-straling.   EPDM dakbedekking kan op nagenoeg alle ondergronden worden aangebracht echter niet direct over oude mastiek dakbedekking.  Hiervoor dient de mastiek dakbedekking te worden verwijderd of er dient eventueel een scheidingslaag te worden toegepast.   Bij vervanging is het materiaal 100% te hergebruiken. Daarmee is EPDM minder milieubelastend dan vele andere soorten dakbedekking. Bestand tegen worteldoorgroei, tegen zure regen en andere normaal voorkomende chemische en biologische invloeden. Het aanbrengen van EPDM dakbedekkingen vereist een geheel ander werkdiscipline dan bij bitumineuze systemen. Vanwymelbeke bvba heeft hierin een jarenlange ervaring en werkt hier met het kwaliteitsproduct van FIRESTONE.

Roofing

Een lekkend dak is de schrik van elke huiseigenaar. Nattigheid krijgt daardoor kans om binnen te dringen en onderdelen van het pand aan te tasten, zoals plafonds, muren etc.
Tijdig vervangen en onderhouden van dakbedekkingen is daarom van groot belang voor het behoud van uw huis of firma. Lekkages zijn vervelend en brengen altijd schade aan de constructie eronder. Daarom hebben meldingen van lekkages bij ons altijd voorrang zodat de schade beperkt blijft en u als klant tevreden zal zijn.

Bij bitumineuze, ook wel platte- of baanvormige daken zijn de meest gebruikte materialen APP en SBS dakrollen (grijs met leislag). Wij werken met gemodificeerde dakbedekkingsrollen van A kwaliteit en leveren uitsluitend kwaliteitswerk af. Ook het vervangen van dakbeschot en de isolatie p.i.r. of p.u.r. met diverse dikten op of onder de bedekking behoort tot de mogelijkheid. We hebben veel ervaring en kennis met de toepassing hiervan op het gebied van condensatie. Uiteraard verzorgen wij ook het milieuvriendelijk afvoeren van het oude materiaal. Van uw platte daken kunnen wij ook een zonnig dakterras met tegels of bankirai maken. Hiervoor kunnen we ook een eigen opgang en goedgekeurd hekwerk voorzien.

Vraag uw gratis offerte aan!

Vul onderstaand formulier in. We garanderen een antwoord binnen de 24u!

Enkele referenties